Chromedelete

Op zoek naar een manier om uw auto een sportieve, moderne uitstraling te geven? Overweeg dan het ontchromen van uw auto met chrome delete folie. Of u nu een particulier bent die zijn auto een nieuwe look wil geven of een zakelijke klant die de uitstraling van zijn bedrijfswagens wil verbeteren, chrome delete folie is een eenvoudige en kosteneffectieve oplossing.

Raamlijstenv.a. € 225,- incl. BTW
Grill lijstv.a. € 100,- incl. BTW
Logo’s/Badgesv.a. € 15,- incl. BTW
Dak-railsv.a. € 175,00 incl. BTW

Onze chrome delete folie is verkrijgbaar in verschillende opties zoals glimmend en mat. De glimmende folie geeft een exclusieve look aan uw auto, terwijl de matte folie een sportieve uitstraling creëert. Alle opties zijn van hoge kwaliteit.

Het aanbrengen van de folie kunt het laten doen door een van onze professionele monteurs dit dit met alle zorg zullen monteren. Bovendien is de folie gemakkelijk te verwijderen als u besluit om de oorspronkelijke staat terug te brengen.

Onze chrome delete folie is geschikt voor een breed scala aan auto’s, van personenwagens tot vrachtwagens en bussen. Neem contact met ons op voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid. Wij helpen u graag verder om uw auto een nieuwe moderne look te geven!