Carwrapping

Carwrappen, ook wel colorchange genoemd, is een populaire manier om personenauto’s en bedrijfsbussen op te vallen en te personaliseren.

Het is een relatief eenvoudige en snelle manier om uw voertuig een nieuwe look te geven, zonder dat u het originele lakwerk aantast.

Carwrappen is een proces waarbij een vinylfolie wordt aangebracht op de carrosserie van een auto of bus.

De folie is beschikbaar in een breed scala aan kleuren, texturen en designs, waardoor er voor elk voertuig een geschikte oplossing te vinden is.

Een groot voordeel van carwrappen is dat het snel en gemakkelijk kan worden verwijderd, zonder dat het originele lakwerk wordt beschadigd.

Hierdoor is carwrappen ook een ideale oplossing voor leaseauto’s of bedrijfsvoertuigen waarvan de eigendomsstatus regelmatig verandert.

Carwrappen is ook een kostenefficiënte manier om uw voertuig een nieuwe look te geven.

In vergelijking met professionele lakwerk, is carwrappen verwijderbaar. Bovendien gaat de folie veel lang mee en beschermt het de bestaande lak van uw voertuig.

Onze ervaren professionals zijn gespecialiseerd in het carwrappen van personenauto’s en bedrijfsbussen.

Wij gebruiken alleen de beste kwaliteit vinylfolie van merken zoals Avery dennison, 3M en Oracle. Wij zorgen ervoor dat uw voertuig er als nieuw uitziet en uw bedrijf opvalt.

De kosten voor carwrapping kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het voertuig, het gekozen ontwerp en de gewenste afwerking. Hieronder een indicatie van de kosten voor carwrapping:

  • Kleine auto’s: €1000 – €1500
  • Middenklasse personenauto’s: €1500 – €2250
  • SUV’s en grotere auto’s: €2000 – €3500
  • Bedrijfsbussen: €1800 – €5000
  • Vrachtwagens: €3000 – €10000


Deze prijzen zijn indicatief en kunnen variëren afhankelijk van de grootte en staat van het voertuig, het gekozen ontwerp en de gewenste afwerking.

Het is aan te raden om contact op te nemen met een carwrap professional voor een nauwkeurige offerte op maat voor uw specifieke project.

Houd er wel rekening mee dat carwrappen is een bescherming voor uw lakwerk op de lange termijn, omdat de folie langer meegaat en gemakkelijk verwijderd kan worden zonder de originele lak te beschadigen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van carwrappen voor uw personenauto of bedrijfsbus. Wij helpen u graag verder!